Над російським Красноярському літак Boeing - 737 виробляє паливо для екстренної посадки в аеропорту.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що рейс Y7 515 (Новосибірськ - Санья) належить авіакомпанії "Нордстар". Крім того відзначається, що на борту лайнера перебуває 173 людини включно з 7 членами екіпажу.

Попередньою причиною вимушеної посадки стала тріщина в лобовому склі повітряного судна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що 189 пасажирів, які загинули під час аварії Боїнга індонезійської авіакомпанії Lion Air, не стали останньою крапкою у трагічному інциденті.

Вже кілька днів місцева влада своїми силами намагаються проводити пошукові роботи з підняття і ідентифікації залишків аварії. Після тривалої відсутності водолаза, який займався розшуками, почалися його пошуки.

На берег було доставлено тіло 48-річного Сарулу Анто. На жаль, всі реанімаційні зусилля були марними. За попередніми даними, чоловік помер через декомпресію. Анто був досвідченим аквалангістом, який брав участь у багатьох рятувальних та пошукових операцій. 190-а жертва Boeinga 737.

Зараз місцева влада продовжує шукати тіла загиблих пасажирів.

Крім того варто додати, що нещодавно в Індонезії сталася жахлива авіакатастрофа і місцеві рятувальники організували масштабну спецоперацію по ліквідації наслідків аварії та пошуку тіл пасажирів.

На жаль з'явилися позаштатні ситуації, і під час пошукової операції загинув водолаз Сіарул Анто.

Трагічний випадок стався у п'ятницю, 2 листопада. Причиною смерті чоловіка, за попередніми даними, стала декомпресія. Він помер у лікарні. Напередодні дайвери підняли на поверхню чорний ящик літака.

Варто нагадати, що в Індонезії рятувальники національного пошуково агентства знайшли і підняли на поверхню один з бортових самописців пасажирського "Боїнга" авіакомпанії Lion Air. Лайнер розбився в Яванському морі 29 жовтня. За даними місцевих ЗМІ, розшифрувати інформацію "чорного ящика" планують найближчим часом, таким чином можна встановити ймовірну причину катастрофи.

Цікаво, що раніше з'являлася інформація про виявлення у морі фюзеляжу літака, але ці повідомлення не підтвердилися. Знайдений предмет виявився уламками корабля.

Нагадаємо, кривава трагедія сколихнула Amazon.

Як повідомляв "Знай.ua", у Єгипті розбився російський винищувач.

Також "Знай.ua" писав, що найдено "чорну скриньку" фатального рейсу Lion Air.

Авіакатастрофа в Індонезії: з'явилося відео з літака в момент падіння