У Індонезії рятувальники підняли на сушу 105 тіл жертв авіакатастрофи Boeing 737.

Стало відомо, що влада Індонезії на 3 дні продовжили пошукову операцію. Рятувальники працюють над виявленням жертв, які загинули в результаті авіакастрофи літака, що впав у Яванском море, а також його чорну скриньку.

Таке рішення прийняли внаслідок результатів аналізу місця аварії, який підтвердив здогадку рятувальників про те, що безліч тіл досі залишаються на дні моря.

Крім того, відомо, що зараз рятувальники підняли на сушу 105 тіл жертв авіакатастрофи, але внаслідок того, що всі останки дуже пошкоджені, з них вдалося ідентифікувати лише 14.

Нагадаємо, раніше ціла сім'я згоріла живцем у страшній авіакатастрофі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Швейцарії сталася страшна авіакатастрофа, в результаті якої загинула родина з чотирьох людей. Відомо, що рейсовий літак зазнав аварії в кантоні Нідвальден.

Завдяки повідомленням видання Reuters стало відомо, що у катастрофі загинуло двоє неповнолітніх дітей. Фахівці з'ясовують причини катастрофи.

За даними поліції Нідвальдена, інцидент стався в суботу, 4 серпня, близько 9:50 ранку за місцевим часом у недоступній ділянці лісу.

Через авіакатастрофу виникла пожежа, яка розповсюдилася по навколишньому лісовому масиву. В результаті пожежі літак повністю згорів. На гасіння загоряння і очищення місця аварії вирушив вертоліт.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що Шакіра ледве вижила в авіакатастрофі: перші подробиці.

Відома поп-співачка з Колумбії Шакіра ледь не загинула в авіакатастрофі. Жахливий інцидент стався в колумбійському місті Барранкілья.

Так, відігравши серію концертів, Шакіра вирушила на Багамські острови, де в даний час на відпочинок знаходяться її діти і чоловік — футболіст збірної Іспанії Жерар Піке. Всього через 20 хвилин після зльоту в лайнері сталася розгерметизація. Екіпаж повітряного судна намагався розвернути літак і направити його назад в аеропорт вильоту.

Також "Знай.ua" писав, про те, що авіакатастрофа на Кубі: стало відомо про долю українців.