У п'ятницю, 9 листопада, народний депутат України Сергій Лещенко потрапив у страшну ДТП на своєму автомобілі Volkswagen.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook портал dtp.kiev.ua.

Сергій Лещенко

Зіткнення сталося на Великій Окружній дорозі на Оболоні. Лещенко їхав на Volkswagen у бік Пущі-Водиці. Він зупинився на узбіччі, щоб розглянути карту. У цей момент вантажівка DAF влетіла в автомобіль нардепа на повному ходу. У результаті зіткнення машина нардепа розвернулася на 180 градусів, а вантажівка з'їхала на узбіччя і перекинулася.

Згодом з'ясувалося, що водієм вантажівки є 22-річний чоловік. Під час аварії його викинуло через лобове скло. Прибулі медики надали швидку допомогу водієві вантажівки. Правоохоронці на місці з'ясовують причини аварії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Після зіткнення водій вилетів через лобове скло

Нагадаємо, в Харкові відбулося страшне ДТП, жертвою якого став дев'ятирічний хлопчик. Дитину буквально протягло по проїжджій частині. Деякий час він був ще живий, коли приїхала швидка, хоча був сильно понівечений і мав серйозні травми.

Але реанімаційні заходи виявилися безсилими, а травми – несумісними з життям. Дитина померла в машині швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у вівторок, 6 листопада, стало відомо про страшну аварію біля Енергодара Запорізької області. В результаті ДТП чотири пасажири отримали поранення і одна людина загинула. За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), інцидент стався за 40 метрів від регульованого залізничного переїзду.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Львові на зупинці громадського транспорту помер пасажир. Зараз вже відомо, що надзвичайна подія сталася по вулиці Стрийської на зупинці біля "Електрона". За його словами, на місці події перебуває карета швидкої допомоги.