У Києві в районі метро "Нивки" сталася страшна ДТП. Маршрутка №540 влетіла у позашляховик на перетині вулиць Саратовської і Краснодарської.

Цю інформацію повідомляє портал dtp.kiev.ua.

Водій джипа спробував "проскочити" на перехресті, але зазнав фіаско - в нього в'їхала маршрутка. В результаті ДТП постраждала жінка. Вона була терміново госпіталізована.

"Джип хотів проскочити, але не вийшло. ДТП з постраждалими у Києві на перетині Саратовської і Краснодарської. Зіткнулися маршрутка №540 та позашляховик. Постраждала жінка в терміновому порядку була госпіталізована. На місці поліція і "швидка" йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, в пятницю, 9 листопада, народний депутат України Сергій Лещенко потрапив у страшну ДТП на своєму автомобілі Volkswagen.

Зіткнення сталося на Великій Окружній дорозі на Оболоні. Лещенко їхав на Volkswagen в бік Пущі-Водиці. Він зупинився на узбіччі, щоб розглянути карту. У цей момент вантажівка DAF влетів в автомобіль нардепа на повному ходу. У результаті зіткнення машина нардепа розгорнулася на 180 градусів, а вантажівка з'їхала на узбіччя і перекинувся.

Згодом з'ясувалося, що водієм вантажівки є 22-річний чоловік. Під час аварії її викинуло через лобове скло. Прибулі медики надали швидку допомогу водієві вантажівки. Правоохоронці на місці з'ясовують причини аварії.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Харкові відбулася страшна ДТП, жертвою якої став дев'ятирічний хлопчик. Дитину буквально протягло по проїжджій частині. Деякий час він був ще живий, коли приїхала швидка, хоча був сильно понівечений і мав серйозні травми.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в среду, 7 листопада, ввечері у результаті страшної ДТП за участю двох автобусів на північному сході Зімбабве, щонайменше 30 людей загинули. Про це повідомляє телерадіомовна корпорація Зімбабве.