У середу, 14 листопада, в Києві актор "Дизель шоу" Євген Гашенко потрапив у нову ДТП. Про це розповів сам шоумен у відео на сторінці "Дизель Студіо" в Facebook.

Відомо, що інцидент стався вранці, коли артист їхав на роботу, на студію записувати нову серію "Дизель ранок".

У відеозверненні, Євген зізнався, що ще не встиг поміняти літню гуму на зимову і по дорозі на роботу його машину трохи занесло, хоча їхав дуже повільно.

У самому центрі міста в пробці він "наздогнав" мікроавтобус. Нічого страшного, на щастя, не сталося, лише трохи постраждав бампер автомобіля Гашенко. Але актор-таки встиг запис програми і обіцяв поміняти покришки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Користувачі мережі при цьому закликали актора бути обережніше.

"ми плачем разом з вами і щасливі, коли у команди дизель-шоу все добре", "легких вам доріг, хлопці", "і до речі — ввічливих водіїв", — пишуть шанувальники.

Зазначимо, Євген Гашенко разом з іншими акторами потрапив у ДТП 20 жовтня, в результаті якого загинула Марина Поплавська. ЗМІ повідомляли, що в результаті ДТП у Євгена Гашенко були зламані два пальці на ногах. Більшість з акторів, також знаходилися в автобусі "Дизель шоу" в момент зіткнення з вантажівкою, отримали переломи і вивихи.

Крім того, у актора Євгена Сморигина діагностували компресійний перелом хребта. Ще у нього вивихнутий палець і розірвані зв'язки на хребті.

У інших акторів "Дизель шоу" виявлено менше пошкоджень. Так, у Євгена Гашенко зламані два пальці на ногах, у Максима Неліпи - два ребра і палець на нозі, у Олександра Бережко діагностовано два перелому ноги. Акторові шоу Олегу Иваниці зашивали язик, а Вікторія Булітко отримала множинні забої.

Евгений Гашенко - Дизель Утро

Киевляни, с первым днем снега ❄️☃️! Саша Бережок, Евгений Гашенко и Виктория Булитко (Victoria Bulitko) объехали все пробки и все-таки успели на съемки вашего любимого «Дизель Утро», что бы порадовать Вас в пятничное утро в 7:30 😘 А как Вы встретили первый снег 😀? Присылайте фотографии в комментарии 💜

Geplaatst door Дизель Шоу op Woensdag 14 november 2018

Нагадаємо, на вулиці Курдряшова в Києві через сніг і ожеледицю сталася масштабна ДТП. В аварії зіткнулися відразу п'ять автомобілів. Поки водії машин з'ясовували стосунки, з гори скотився і влетів у легковики, що стояли в низу, шостий автомобіль.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка комедійного "Дизель шоу" Євген Сморигін вперше після страшної аварії, в яку потрапили учасники проекту, записав відео.

Також "Знай.uа" писав, актор "Дизель Шоу" Олександр Бережок, який постраждав від фатального ДТП під Києвом, в даний момент пересувається лише за допомогою милиць. Однак Бережок не сидить склавши руки і ноги, а займається домашніми справами. Про це свідчить фотографія, яку в Instagram опублікувала дружина гумориста Алена.