У п'ятницю, 16 листопада, в Ужгороді автомобіль Porsche збив 12-річну дитину.

Цю інформацію повідомили у прес-службі ГУ НП в Закарпатській області.

Відомо, що жахливий інцидент стався на вулиці Заньковецької вранці, близько 8:15.

"Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила, що 36-річний водій Porsche не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 12-річну ужгородку-пішохода" повідомили в поліції

Дівчинка була терміново госпіталізована. За фактом ДТП правоохоронці почали перевірку за ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху з постраждалими.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що в Харкові відбулася страшна ДТП, у якій загинула 16-річна дівчина на ім'я Катя. За кермом автомобіля, який розвозив підлітків після вечірки, був 17-річний хлопець, який не так давно постав перед судом. Смертельна аварія сталася 11 листопада 2018 року, на сьогоднішній день винуватця події відправили під домашній арешт.

Трагедією закінчилася вечірка з нагоди дня народження дочки мера Куп'янська. Підлітки викладали в Instagram відео, де на святкуванні п'ють алкоголь. І хоча Катя збиралася їхати додому на таксі, хлопці, які перебували за сусіднім столиком в кафе, запропонували дівчатам підвезти їх. Три дівчини, включаючи Катю, прийняли пропозицію.

В 200 метрах від будинку Каті, який був останній за маршрутом, машина потрапила в аварію і перекинулася. Хлопці, що сиділи попереду, вижили завдяки подушкам безпеки, а життя Каті трагічно обірвалося.

Раніше Знай.uа писав про те, що Львові в ніч з 14 на 15 листопада бригада "швидкої" потрапила в жорсткe ДТП. Відомо, що карета "швидкої" влетіла в огорожу підземного переходу.

Також "Знай.uа" повідомляв, що два шкільних автобуси зіткнулися в баварській комуні Аммерндорф на півдні Німеччини постраждали 19 осіб.