У п'ятницю, 16 листопада, мешканців Мукачева Закарпатської області порадувала дивовижна предзимова аномалія. Місцеві відобразили цвітіння сакури, яка вже не перший рік радує мешканців міста і туристів своєю красою.

Про цвітіння японської окультуреної вишні повідомляє видання Mukachevo.net. На сайті також було опубліковано кілька приголомшливих знімків.

Відомо, що цвітіння сакури можна побачити лише на кількох гілках, проте цього достатньо, щоб зробити яскраві і вражаючі фото.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, нинішня зима буде теплою, з дощем і мокрим снігом. Про це повідомила завідувачка відділом синоптичної метеорології Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух , передає Хвыля.

"Зима очікується у нас тепла, на 1-2 градуси вище. У грудні температура може коливатися від 3-4 градусів на північному сході України — Сумська, Чернігівська області — до плюс 5-6 градусів у західних областях та на Закарпатті. При цьому середня максимальна температура за місяць на значній території України може бути вище +5 градусів, а в південних областях — навіть вище 10 градусів. Середні мінімальні температури можуть бути нижче 0 у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській областях", - зазначила метеоролог.

Раніше ми писали, в західних областях нарешті буде сонячний день, хоча можлива невелика хмарність. В Ужгородській області +5…+7 градусів, в інших областях вдень від +1 до +4 градусів, вночі від -4 до -7. Вітер північно-східний 3-8 м/с.

На півночі скрізь мінлива хмарність, опадів не прогнозують. Температура вдень від +0 до +3 градусів, а вночі від -4 до -8 градусів. Вітер північно-східний 3-8 м/с. В столиці вдень від 0 до +2 градусів, вночі – від -5 до -7 градусів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", прогноз синоптиків про метіль у високогір'ї Карпат і Прикарпатті виправдався.

Також "Знай.uа" писав, в італійському порту Савони після повені сталася масштабна пожежа.