В одному з під'їздів Києва сталося страшне: мати виявила власного сина мертвим просто на сходовій клітці першого поверху. У стані шоку жінка викликала швидку, однак прибулі на місце медики вже нічим не змогли допомогти потерпілому – залишалося тільки констатувати смерть. Про трагедію в суботу 17 листопада, повідомляє Інформатор.

Як пише ЗМІ, це сталося на вулиці Космонавта Волкова, 2, неподалік від станції метро Лісова. Поліцейські розповіли, що чоловіка знайшли з закривавленим обличчям, тому початковою версією слідства була смерть після побиття. Однак, оглянувши тіло, експерти не виявили слідів насильницької смерті.

Зараз основною версією загибелі чоловіка вважається передозування наркотиками. Тіло направлено на судово-медичну експертизу для з'ясування справжніх причин події. Про чоловіка відомо, що це киянин, 1984 року народження, прописаний за іншою адресою, однак проживав на Волкова разом з дружиною. На місці працювала патрульна поліція медики та слідчо-оперативна група.

Як раніше повідомляв Знай.ua у Запоріжжі невідомий підірвав натовп гранатою. В області запроваджено режим перехоплення Сирена. Відомо, що в результаті потужного вибуху у Шевченківському районі міста три людини госпіталізовані в місцеву медустанову. Інцидент зафіксований ввечері 14 листопада.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби обласного управління Національної поліції.

Також ми писали, що в місті Дніпро знайшли тіло людини без обличчя. Поліція намагається встановити особу зловмисника.

У Дніпрі виявили понівечене тіло чоловікв, якому невідомі зрізали шкіру з обличчя.

Про це повідомили в прес-службі управління поліції міста.

Відомо, що труп чоловіка виявив місцевий житель у занедбаному будинку по вулиці Старомостовой.

Крім того відомо, що відразу ж по приїзду оперативної групи було зафіксовано тіло чоловіка, який був наполовину оголеним.

Нагадаємо, в Росії загадкова смерть сім'ї з чотирьох чоловік шокувала місто. Люди болісно вмирали, проте ніхто не прийшов на допомогу.Тіла виявив колишній чоловік загиблої.

У місті Електросталь Московської області в квартирі житлового будинку знайшли чотири трупи. Про це стало відомо з російської преси. Страшна смерть спіткала цілу родину – чоловіка з дружиною і їх двох дітей. Одній дитині 9 років, іншому виповнилося 2. Страшну знахідку виявив колишній чоловік загиблої жінки. Підтримуючи дружні стосунки з колишньою дружиною, чоловік був стривожений тим, що та не виходила на зв'язок кілька днів і попрямував до неї додому.