У Запоріжжі відбулася дика історія. Відомо, що в результаті потужного вибуху в Шевченківському районі міста три людини госпіталізовано до місцевої медустанови. Інцидент зафіксовано ввечері 14 листопада.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби обласного управління Національної поліції.

Так, за інформацією копів стає зрозуміло, що повідомлення про вибух надійшло приблизно о 19.00. Відомо, що чоловік кинув у компанію молодих людей вибуховий пристрій і зник з місця злочину.

У Запорізькій області введено режим перехоплення "Сирена" весь гарнізон поліції орієнтований на розшук та затримання підозрюваного. Як стверджують в управлінні, троє постраждалих – 1989, 1986 і 1996 років народження – не мають відношення до політичних партій, криміналітету або великому бізнесу: один з них – студент, двоє інших – працівники місцевих підприємств.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

У підсумку, поліцією розпочато розслідування за ознаками ст. 15 (замах на злочин), ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.

По информации местных журналистов, взорвалась граната.

Варто нагадати, що у вівторок увечері, 13 листопада, в поліцію зателефонував місцевий житель і повідомив, що під час пробіжки виявив на вул. Богатирської пошкоджене авто, а в салоні – мертвого чоловіка. На місце події виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили біля затоки автомобіль, в якому знаходилося тіло чоловіка з характерними травмами від вибуху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мережу шокувало відео, на якому масштабне ДТП на трасі закінчилося потужним вибухом. Як видно на кадрах, одну з машин буквально рознесло на шматки. Спочатку на кадрах можна побачити величезну пробку на кілька сотень метрів, яка утворилася через негоду. Серед машин можна помітити кілька розбитих, а один з автомобілів просто палає. Коли оператор проїжджає повз машини, відбувається потужний вибух.

Нагадаємо, шматки особи і шок копів: моторошне вбивство налякало українців.

Як повідомляв Знай.uа роздертий труп і вибухівка: моторошна знахідка в машині поставила на вуха всіх киян.

Знай.uа писав, на військовому складі в Ічні знайшли фантома-підривника.