Тролейбус переїхав чоловіка у Києві на зупинці "Березняки". У результаті нещасного випадку той помер на місці від отриманих травм. Інцидент стався 18 листопада в неділю ввечері.

Як повідомляє "Інформатор", загиблому було 43 роки. Чоловік працював водієм транспорту аварійної служби. Ймовірно, він зупинився, щоб провести ремонтні роботи, і не встиг помітити тролейбуса, що насувався на нього.

За однією з версій, саме несправна пневмосистема тролейбуса стала причиною трагедії. У водія громадського транспорту не вийшло впоратися з керуванням.

Чоловік отримав важкі ушкодження в області обличчя та тулуба. Як кажуть очевидці, смерть настала миттєво.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Правоохоронці встановлюють причини події.

Нагадаємо, серйозна аварія змусила пів-Києва стояти в пробці. В результаті ДТП рух по вулиці Кирилівській в бік метро "Лук'янівська" повністю паралізований.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" з'явилося нове відео руйнувань на Кримському мосту. Скандальний міст супроводжують постійні невдачі.

Також "Знай.uа" писав про те, що військовослужбовець загинув від удару струмом. Військовому-контрактнику було всього 26 років. 27 тисяч вольт пройшли крізь українського солдата.