Всесвіт Marvel набагато ближче, ніж ми думали. Так, у київському метрополітені днями помітили справжнього Халка – супергероя, якого краще не злити. Трощити вагони метрополітену Халк не збирався, він лише миролюбно прогулювався по станції на радість пасажирам, фанатам Марвел і маленьким діткам. Натовп розступався перед "зеленою людиною", фотографував її та знімав на відео. Навіщо, переодягнувшись в супергеройський костюм, він спустився в метрополітен - не пояснював, але це безперечно "зробило день" всім присутнім.

Звичайний день в київському метро.

Geplaatst door Александр Барабошко op Maandag 19 november 2018

Відео з Халком метро опублікував блогер Олександр Барабошко на своїй сторінці в Facebook. Відзначається, що пасажир не шумів і не бешкетував. Тихо-мирно "Марвеловець" купив жетон і протиснувся через турнікет. Все це сталося в понеділок, 19 листопада, на станції метро Майдан Незалежності.

На відео видно, як Халк купує жетон і поспішає на ескалатор. Чому він опинився в метро – невідомо. У Київському метрополітені журналістам розповіли, що про приводу зйомок до них ніхто не звертався.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що це не перший випадок, коли любов до коміксів не знає кордонів. Так, раніше ми повідомляли, що 547 людей вбрався в костюм людини-павука і зібралися в одному приміщенні, щоб встановити рекорд.

Також ми писали, що недавно померлий автор коміксів про супергероїв Стен Лі залишив зворушливе відеопослання фанатам. Він розповів їм, як сильно любить свою аудиторію. Від цього повідомлення на очі навертаються сльози.

Нагадаємо, "працював над ним до останнього": батько Marvel залишив світу нового супергероя. У Лос-Анджелесі помер 95-річний творець культових коміксів і засновник киновселенной Marvel Стен Лі.

Як повідомляв Знай. ua, помер батько Marvel Стен Лі: світ занурився в скорботу. Продюсер, телеведучий, сценарист, редактор і творець безлічі персонажів коміксів - таким його знали мільйони.

У понеділок, 12 листопада, у Сполучених Штатах Америки на 95 році життя помер геніальний автор коміксів і создатель безлічі персонажів всесвіту Marvel Стен Лі. Про це повідомила його дочка, передає видання TMZ.

За словами дочки, швидка допомога приїхала додому до Стена рано вранці в понеділок і доставила його в Медичний центр в Лос-Анджелесі. Там медики констатували його смерть.

Відомо, що за останній рік хворів двома серйозними захворюваннями. У нього був напад пневмонії і проблеми із зором.