У середу, 14 листопада, вже після того, як стало відомо про смерть легендарного творця коміксів Marvel Стена Лі та сотні тисяч фанатів відреагували на цю новину, було оприлюднено відео з ним.

Відповідний ролик з'явився на офіційній сторінці знаменитості в Twitter.

"Одного разу ми встановили камеру, коли він випадково почав говорити про своїх шанувальників. Ми знаємо, яке значення мав для вас Стен, і ми подумали, що вам було б приємно чути, наскільки важлива була ваша підтримка для нього", - сказано у підписі до відео.

Ролик відтворює висловлювання Стена Лі про його зворушливе відношення до своїх фанатів.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Я люблю своїх шанувальників, я не можу передати, наскільки сильно я люблю своїх шанувальників. Це так чудово, що хтось піклується про вас, хтось, кого ти ніколи не зустрічав, і хто може жити в іншій частині світу. Але вони дбають, і у вас є щось спільне, і іноді ви зв'язуєтеся один з одним", - говорить Лі.

Багато коміксів Стена Лі екранізовано і завоювали гідне місце в серцях шанувальників. Він також зіграв в епізодичних ролях у фільмах, знятих за мотивами коміксів Marvel: "Люди Ікс", "Людина-павук", "Залізна Людина", "Шибайголова", "Халк" та інші.

Раніше повідомлялося, що американський письменник, актор, сценарист і творець безлічі персонажів коміксів, колишній президент і голова ради директорів видавництва Marvel Comics Стен Лі, який пішов з життя 12 листопада, перед смертю створив образ ще одного героя.

Нагадаємо, "працював над ним до останнього": батько Marvel залишив світу нового супергероя. В Лос-Анджелесі помер 95-річний творець культових коміксів і засновник киновселенной Marvel Стен Лі.

Як повідомляв Знай. ua, помер батько Marvel Стен Лі: світ занурився в скорботу. Продюсер, телеведучий, сценарист, редактор і творець безлічі персонажів коміксів - таким його знали мільйони.

Знай. ua писав, що помер Стін батько сучасних коміксів. Останній рік сильно хворів.