У Києві, на вулиці Радунська 26, що на Троєщині, власник Hunday явно перейшов комусь дорогу. Невідомі так познущалися над його автомобілем, що користувачі мережі одноголосно винесли вердикт - це жорстока помста.

Цю інформацію повідомляє паблік Троєщина Київ.

Хтось серед білого дня облив автомобіль фарбою, а після - обсипав пір'ям з подушок. Колеса Hunday також постраждали - невідомі пробили шини.

"Сьогодні двір Радунська 26. Авто облито фарбою і осипано пір'ям з подушок, колеса спущені" йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У коментарях почалася бурхлива суперечка щодо того, хто б міг так жорстоко напакостити власнику автомобіля. Користувачі мережі практично одноголосно зійшлися на думці, що це справа рук жінки.

«Аліменти не заплатив або зрадив», «Якусь добре допік», «Жіноча помста», «Хтось комусь зрадив», «Явно жіноча помста» пишуть в коментарях

Наразі обставини інциденту уточнюються.

Нагадаємо, кожен водій мріє, щоб його "залізний друг" як можна довше радував око господаря блиском лакофарбового покриття. Але, на превеликий жаль, сучасний світ часто підносить нам неприємні сюрпризи.

Так, наприклад, одного разу вийшовши вранці з дому, ви можете виявити на капоті вашого автомобіля гілку, що впала з дерева. Ви піднімаєте її і бачите подряпину. Або інший приклад. Одного разу в жаркий літній день ви з почуттям і задоволенням беретеся за власноручне миття машини. Після цього легковажно залишаєте її сушитися під променями палючого сонця.

Крім цього не меншої шкоди автомобілям наносять птахи. Кислоти, що містяться в пташиному посліді, здатні помітно зіпсувати фарбу. Також можуть погано позначитися на покритті автомобіля зимові сюрпризи, коли дороги посипають хімією, а вона роз'їдає все на своєму шляху.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що в Україні викрадачі масово переходять на євробляхи: як вберегти своє авто.

Також "Знай.uа" писав, про те, що шкереберть на Volkswagen Golf: умілець побудував автомобіль-перевертень.