У суботу, 24 листопада, в Індустріальному районі Дніпра сталася масштабна пожежа в кафе.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Дніпропетровській області.

Наразі вже відомо, що пожежа сталась у кафе, що розташовується на другому поверсі будинку. Відзначається, що на момент прибуття пожежа знищила сауну та бенкетний зал на площі близько 60 квадратних метрів. Також відомо, що вогонь пошкодив підвісну стелю, техніку та торгівельне обладнання на площі 250 кв.м.

На щастя, в результаті масштабної пожежі ніхто не загинув і не постраждав. Причину займання встановлюють правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що в українській столиці стався жахливий інцидент. Так, у мікрорайоні Бортничі на вулиці Євгена Харченка на третьому поверсі, в одному з житлових будинків, сталося загоряння. Відомо, що пожежа утворилася приблизно о 21:40.

У квартирі проживала 53-річна жінка, якій не вдалося врятуватися в результаті пожежі. Як повідомляють мешканці багатоквартирного будинку, минулої ночі у загиблої помер чоловік. Крім цього, в квартирі знаходилися собака і кіт. Пес, на жаль задихнувся, а кота пожежним вдалося врятувати.

Як розповідають рятувальні бригади, в результаті жахливої пожежі квартира повністю вигоріла, а під'їзд затягнув їдкий дим. Пожежникам довелося евакуювати весь під'їзд багатоквартирного 5-поверхового будинку.

На місці події працювало три одиниці пожежної техніки, медики і поліція. Як пишуть журналісти, пожежу було ліквідовано о 23:50.

Крім того варто відзначити, що у листопаді процвітаючу Каліфорнію охопили масштабні пожежі, які вже стали найбільш смертоносними та руйнівними в історії штату.

Відомо, що прямо посеред білого дня ще 8 листопада на майже 30 тисячне місцечно Парадайз, що розташоване на півносі Каліфорнії опустилась ніч. Зокрема, вулиці міста окутав густий дим, крізь який було лише видно величезні язкик полум'я. У Парадайз увірвалася пожежа, яка нищила найбільш густонаселений американський штат, спричинивши рекордні жертви та руйнування.

Нагадаємо, бойовик влаштував пекельний вибух, нутрощі розлетілися по всьому місту, багато загиблих.

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові водій вирішив випробувати удачу і пролетів на червоний.

Також "Знай.ua" писав, що випадковий перехожий не розгубився і врятував викинуту з палаючого будинку дитину.

Масштабна пожежа у Бердичеві: горіла п'ятиповерхівка