В Техасі випадковий повз проходить людина зумів врятувати однорічну дитину, яку мати викинула з вікна з-за того, що сталося пожежі.

Передає Dallas News.

Байрон Кемпбелл помітив пожежу в триповерховому будинку і вирішив кинутися на допомогу пожежників і поліцейських, які в цей час стукали в двері, щоб попередити жителів про те, що почалося загоряння.

пожежа
пожежа

Пізніше, у вікні третього поверху Байрон помітив жінку з маленькою дитиною на руках. Для них покинути квартиру не представлялося можливим, так як вихід був у вогні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Він крикнув: "Просто довірся мені. Я її зловлю". І я без роздумів її кинула. Якби не він, моєї дочки вже могло не бути в живих", - розповідає мати врятованої дівчинки.

Нагадаємо, Самий неймовірний сейв в історії футболу: пухнастий голкіпер врятував команду і став зіркою інтернету, відео

У Бразилії під час футбольного матчу аматорських команд з міні-футболу стався неймовірний випадок. Глядачі стали свідками одного з найбільш епічних сейвів, героєм якого стало тварина.

собака
собака

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Ми зараз помремо": ліфт повний людей обвалився з 95 поверху хмарочоса

В Чікаго ліфт з людьми пролетів 84 поверху вниз, поки не зупинився на 11-му. Як повідомляє BBC, за попередніми даними, причиною падіння ліфта став розрив декількох тросів.

Після зупинки кабіни, пасажири почали телефонувати своїм друзям і близьким, які викликали службу порятунку. Рятувальникам знадобилося близько трьох годин, щоб звільнити всіх.

Відомо, що в ліфті перебувало шестеро пасажирів, серед яких була вагітна жінка. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

За словами пасажирів, спочатку ліфт спускався в нормальному темпі, як раптом почав падати з великою швидкістю. Тоді вони почули характерний звук (ймовірно, розрив троса) і кабіну заповнило пилом.

Також Знай.ua писав про те, що "Ти зробив це, Майк": відважний кіт просто дивом пережив страшну пожежу, господар не приховував сліз

Зворушливе відео показав світу блогер з Америки по імені Хамиш Паттерсон в Instagram. На ролику, який пробирає до сліз, чоловік возз'єднується зі своїм втраченим котом Майком.