У Дніпрі трапилася чергова стрілянина. Цього разу невідомі розстріляли автомобіль, який належить місцевому прокурору.

У позашляховик марки Subaru Forester випустили 19 гільз, пишуть місцеві ЗМІ.

Понівечене авто виявили вранці, хоча свідки стверджують, що чули постріли ще вночі. Обійшлося без жертв, тому що у той час в салоні авто нікого не було.

“Як вдалося встановити, автомобіль був припаркований біля житлового будинку № 2б. За повідомленням співробітників поліції, поряд з машиною лежали близько 19 автоматних гільз”, - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Власник заявляє, що знає зловмисника. Однак прокурор Дніпропетровської області відмовився писати заяву за фактом події у прокуратуру. Правоохоронці не відкрили кримінальну справу.

Нагадаємо, що на автомийці в Луцьку сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина, а ще двоє поранені. Подія трапилася в понеділок, 5 листопада, близько 14:30 на вулиці Набережній. Зловмисники втекли, але їх бачили в Рівненській області.

Раніше “Знай.ua” писав, що українським копам знову довелося застосувати табельну зброю. Цього разу інцидент стався в Дніпрі.

Знай.ua” писав, що в Києві (біля дитячої поліклініки), невідомий неадекват дістав зброю і невідомо навіщо почав стріляти по перехожим.