У п'ятницю, 30 листопада, стало відомо про масштабну пожежу, яка охопила місто Керч у анексованому Криму.

Про це повідомили підконтрольні окупантам ЗМІ.

У повідомленні сказано, що займання сталося на одному із місцевих меблевих складів.

"Сильна пожежа в Керчі - горить меблевий склад на площі майже 300 кв. метрів. Над містом величезний стовп чорного диму", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У регіональному МНС додали, що загоряння локалізовано, однак рятувальники продовжують боротися з вогнем.

Нагадаємо, у селі Кобилецька Поляна на Закарпатті напередодні ввечері 11-річна дівчинка винесла з палаючого дерев'яного будинку молодших братів та сестер, а також покликала на допомогу сусідів, щоб врятувати родича, який через хворобу не міг сам ходити.

Про маленьку українську героїні розповіли в прес-службі ДСНС.

"Багато часу для роздумів у дівчинки не залишалося, а головне дитина не розгубилася і почала діяти. Усвідомивши, що вогонь вже відрізав шлях до виходу з приміщення, Соня негайно почала випихати братів і сестер через вікно", - говорять в ГСЧС Закарпатській області.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Львові стався досить жорсткий і тривожний інцидент. З'явилася інформація, що група невідомих підпалила відділення двох банківських приміщень "Альфа-Банку".

"28 листопада у Львові, о 3:05 та о 3:36, здійснено підпал відділень "Альфа-Банку" за адресами вул. Політехнічна, 1, вул. Чорновола, 45", - повідомили у ЛОДА.

Про це стало відомо завдяки повідомленню департаменту цивільного захисту Львівської ОДА.

пожежа
пожежа

Як зазначили у відомстві, пожежі було ліквідовано, відповідно, о 3:27 та о 3:53. Обставини пригоди встановлюються.

Також Знай.uа повідомляв, що у Харкові рятувальники не змогли вчасно прибути на терміновий виклик через нахабство водіїв, які не пропускали пожежний автомобіль.