У Харкові рятувальники не змогли вчасно прибути на терміновий виклик через нахабство водіїв, які не пропускали пожежний автомобіль.

Відповідне відео виклали в YouTube.

Наразі вже відомо, що рятувальників викликали через пожежу квартири, проте місцеві автомобілісти сильно завадили пожежникам виконати свою роботу.

"Нам надіслали відео, де харківські пожежники вчора летіли на виклик - горіла квартира. Ви знаєте, то що ми побачили, шокувало нас в шок", - прокоментували відео в одному з пабліків у Facebook.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 28 листопада, в Одесі на вулиці Люстдорфська дорога сталася страшна ДТП: два автомобілі зіткнулися з каретою швидкої допомоги.

Як повідомляє прес-секретар патрульної поліції Алла Марченко, фігурантами в аварії стали автомобілі Honda, ВАЗ-2115 і карета швидкої допомоги. На щастя, ДТП обійшлося без постраждалих.

Крім того варто відзначити, що у середу, 28 листопада, на основних трасах Вінниці з'явилися мобільні поліцейські блокпости. Заходи пов'язані з посиленим режимом несення служби у зв'язку з введенням воєнного стану.

У відділі комунікації поліції у Вінницькій області повідомили, що перевірки на блокпостах носить прафілактичний характер. Копи перевіряють автомобілі і людей, які і здаються підозрілими. Встановлено блокпости на Хмельницькому та Немирівському шосе, а також на Київській трасі.

Вінницька область увійшла до списку областей, в яких ввели воєнний стан, тому, що вона межує з невизнаною республікою в Молдавії "Придністров'я", яка давно стала своєрідним оплотом "руского міра".

"Також працюють мобільні пости поліції у прикордонних зонах і також на стаціонарних постах поліції. У нас є можливість перевіряти відразу через планшети по базам, чи знаходяться машини в розшуку. Так само націлені мобільні патрулі фактично на перевірку осіб, які можуть перебувати в розшуку, які можуть виношувати якісь злочинні плани – тобто всі підозрілі особи", – розповіла прес-секретар нацполиции у Вінницькій області Анна Олійник.

Нагадаємо, водіїв посадять за кермо п’яними та змусять потрапити у ДТП.

Як повідомляв "Знай.ua", неуважних пішоходів каратимуть гривнею.

Також "Знай.ua" писав, що у Кличка забули почистити вулиці, але не забули промити киянам вуха.

З першого вересня запрацює реформа швидкої медичної допомоги