У неділю, 25 листопада, у Сполучених Штатах екстрені служби заявили, що найбільшу пожежу за всю історію Каліфорнії, що почала знищувати все навколо 8 листопада, нарешті вдалося локалізувати.

Про це йдеться у заяві Каліфорнійського департаменту лісового господарства та протипожежного захисту.

За даними рятувальників, страшна стихія встигла перетворити на гору попелу більше 14 тисяч будинків. Лісові пожежі забрали 86 життів, близько 500 чоловік безуспішно намагаються знайти.

За даними метеорологів, у розпорядженні у рятувальників є всього два дні, оскільки з 27 числа почнуться потужні зливи, через що пошукові операції проводити буде в рази складніше. до того ж різко зростає небезпека виникнення зсувів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Церемонію Оскар суттєво скоротять

Американська академія кінематографічних мистецтв вирішила в цьому році змінити формат церемонії "Оскара" через руйнівні пожежі в Каліфорнії.

Відомо, що під час церемонії вручення почесних нагород Governors Awards за заслуги в кінематографі у знаменитостей на червоній доріжці буде менше часу для фото, а традиційні інтерв'ю перед початком церемонії і зовсім скасували.

Нагадаємо, вогняне пекло в Каліфорнії: рятувальники ледь справляються, у вогні "розчинилося" більше тисячі. В даний момент екстреним службам вдалося ліквідувати 45% пожежі.

Як повідомляв Знай. ua, жертв ледь порахували, штат перетворився на суцільне згарище. У жителів залишалося зовсім мало часу на те, щоб врятуватися.

Також Знай. ua писав, що українка витягла з пекельного вогню дітей, в мережі показали відео. Десятки людей потрапили в справжнє пекло.