У США в штаті Каліфорнія рятувальники продовжують боротися з вогнем. З'явилася інформація, що число жертв досягло 71 людини. А зниклими без вісті числяться 1011 людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Reuters, яке посилається на заяву шерифа округу Бьютт в Північній Каліфорнії Корі Хонеа.

Шериф не виключив, що деякі імена у списках, які зроблені на основі звернень родичів і друзів, можуть повторюватися. Кілька днів тому зниклими без вісті вважалася 631 людина.

Рятувальники знайшли останки ще вісьмох людей у Північній Каліфорнії. Таким чином, кількість загиблих від стихії збільшилася до 71.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В даний момент екстреним службам вдалося ліквідувати 45% великої пожежі на півночі штату, так званого Camp Fire. В цьому допомагає пожежникам похолодання, в найближчі дні в штаті очікуються сильні дощі.

Варто нагадати, що вранці в суботу, 17 листопада, на нафтопереробному заводі в московському районі Капотня виникла пожежа. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на ГУ МНС по Москві. Уточнюється, що інформація про спалах заводу надійшла у 07:26 за московським часом.

"Пожежа виникла на території НПЗ у Капотні. Фахівці МНС прибули на місце пригоди і приступили до гасіння вогню", - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вибух і пожежа сталася в залізничному тунелі між Неаполем і Салерно в Італії. Пожежа в тунелі спалахнула в ніч на п'ятницю, 16 листопада в результаті вибуху цистерни. В цей час в тунелі проводили профілактичні роботи. Вогонь перекинувся і на автомобіль обслуговуючої компанії. Через інцидент травми отримали п'ятеро робітників, один з них у важкому стані.

Нагадаємо, смертельний каліфорнійський вогонь: жертв ледь порахували, штат перетворився на суцільне згарище.

Як повідомляв Знай.uа випадкові свідки пожежі визволили авто з вогняного пекла, епічне відео порятунку.

Знай.uа писав, українка витягла з пекельного вогню дітей, в мережі показали відео.