У Харкові хитрий, але не дуже тямущий шахрай спробував викрасти автомобіль у присутності власника. Відомо, що при цьому автозлодій погрожував жінці холодною зброєю.

Справжню детективну історію опублікував один з харківських мережевих пабліків.

Відомо, що інцидент стався на автостоянці біля легендарного ринку "Барабашова", коли власниця чистила своє авто від снігу. У момент відкриття дверей до машини раптово підбіг чоловік з ножем. Погрожуючи їм, він відкрив двері і забрався в машину.

Нам пишут: На Барике гражданские задержали вора. Парковка. Женщина подошла к своей машине, очистила от снега, садится в...

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще
Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 1 december 2018

Коли ж водій почала кричати та кликати на допомогу, злодій заховав ножа і сказав, нібито її знає. Йому не повірили, витягли з машини, скрутили і здали в поліцію. При цьому потерпіла залишалася в шоковому стані. Коментуючи історію, харків'яни поцікавилися що потрібно буде зробити, якщо бандита відпустять з поліції геть.

"Цікаво, якщо його відпустять з райвідділу, знову скотчем до дерева прив'язувати будемо?", — пишуть небайдужі харків'яни, натякаючи на історію, яка сталася в місті на початку листопада.

Варто нагадати, що інцидент в супермаркеті Києва стався вранці 30 листопада. Магазин зі стелі затопило гарячою водою. Про це очевидці повідомляють в соціальних мережах. У Facebook киянка Ірина Котляренко опублікувала відео "потопу". Відомо, що випадок стався на Виноградарі в супермаркеті "Сільпо", який розташований на проспекті Правди, 66. За словами очевидців, раптово зі стелі прямо над вхідними дверима почав литися стелю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 1 грудня, в Києві сталася жахлива ДТП, в результаті якого постраждалих терміново госпіталізували в лікарню. Зараз вже відомо, що автомобіль Hyundai на величезній швидкості в'їхав у електроопору. Очевидці розповіли, що автомобіль рухався на швидкості близько 100 км на годину. Однак ожеледь на дорозі і сильний сніг, який значно зменшив видимість стала основною причиною ДТП. Відомо, що автомобіль різко почало зносити з проїжджої частини, кілька разів розвернуло і вдарило задньою частиною в ліхтарний стовп.

Нагадаємо, чекаємо весну: сніг замурував головні повітряні ворота України, пасажирам повідомили сумну новину.

Як повідомляв Знай.uа машини в мотлох, люди на рентген: сніговий апокаліпсис перетворив Київ на холодне пекло.

Знай.uа писав, місяць на Донбасі: українцям розповіли, скільки бойовиків вирушило в пекло.