У Сімферополі повністю паралізована робота місцевого аеропорту. За попередніми даними, з невідомих причин затримано сім рейсів на виліт і вісім на приліт. Три лайнера змушені кружляти по одному і тому ж маршруту - в районі озера Сиваш.

Один рейс повернули в Анапу. Два борти зробили по п'ять кіл, один - чотири.

Як відомо, міжнародний аеропорт "Сімферополь" імені Султана Амет-Хана (крим. Aqmescit Halqara Ava Limanı) — міжнародний аеропорт в Україні, що обслуговує місто Сімферополь в Автономній Республіці Крим. Названий на честь героя кримськотатарського народу, льотчика-аса, Султана Амет-Хана, назва присвоєна постановою Верховної Ради України від 14 травня 2015 року.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Побудований у 1936 році. Має злітну смугу розмірами 3706×60 м, призначена для прийому повітряних суден всіх типів.

Від березня 2014 року аеропорт закрито українською владою через російську окупацію Криму. Обслуговує тільки рейси з та до Росії, офіційні міжнародні рейси не здійснюються.

Дивіться: Сімферопольський аеропорт – скільки пасажирів прилетіли за перші півроку

Нагадаємо, Клімкін прокоментував затримання українців у Грузії.Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили популярний препарат від кашлю. Також "Знай.ua" писав, у мережі підбили підсумки першого тижня воєнного стану в Україні.