У Тбілісі знайшли мертвим екс-міністра культури Грузії і члена політичної ради опозиційної партії Єдиний національний рух яку очолює екс-президент Міхеїл Саакашвілі, Ніколоза Руруа.

Цю інформацію повідомляє Ехо Кавказу.

За попередньою версією, смерть настала в результаті серцевого нападу. Ніке Руруа пішов з життя у віці 50 років.

Ніколоза Руруа

Відомо, що в 2001 році Ніколоза Руруа активно співпрацював з Зурабом Жванія і Михайлом Саакашвілі. У 2003 році після "Революції троянд" його обрали депутатом парламенту від "Нацруху". Він був автором ідеї створення Музею окупації, який відкрився в 2006 році.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Міхеїл Саакашвілі

9 грудня 2009 року Руруа було призначено міністром культури Грузії і займав він цю посаду до 25 жовтня 2012 року.

Нагадаємо, що на вулиці Лихаурсській у Тбілісі затримали п'ятьох громадян України. Як повідомляє "Грузія Онлайн", посилаючись на канал "Руставі 2", для затримання були мобілізовані спецназівці і правоохоронці. Відзначається, що затримані 27 листопада оселилися в готелі "Альянс".

Також, за попередньою інформацією, серед затриманих є і грузинський військовий Лука Чхетія, який воював на Донбасі. Він приїхав до Тбілісі, щоб бути присутнім сьогодні на акції об'єднаної опозиції.

За наявною інформацією, Цибулі Чхетия по приїзду розмістився в готелі, так як збирався взяти участь в акції протесту опозиції. До нього з обшуком в готель прийшла поліція, яка вилучила "незаконну зброю".

Нагадаємо, Саакашвілі приголомшив заявою, повернення близько і це буде фурор.

Як повідомляв Знай.uа, Саакашвілі закликав бунтувати проти виборів президента.

Також Знай.uа писав, Путін переклав провину за Керченську кризу з хворої голови на здорову.