На Київщині правоохоронці затримали чотирьох осіб, котрі ймовірно причетні до розбійного нападу на громадян Туреччини.

Як зазначили на офіційному ресурсі столичної поліції, за місцями проживання зловмисників поки що проводяться обшуки.

На даний час вже вдалося вилучити чималий арсенал та "обмундирування": зброю, вибухові пристрої, набої, тактичну форма, маски, державні автомобільні номери, нашивки та шеврони.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Особливу увагу привернули маски – вони виконані так, що повністю повторюють риси обличчя російського президента Володимира Путіна.

Копи зазначають, що кілька місяців тому на перехресті у селі Луб’янка (Бородянський район) дві іномарки заблокували рух автомобілю "Мерседес-Бенц".

Погрожуючи пістолетом, зловмисники поклали людей на землю та викрали з салону авто 20 тисяч доларів США, після чого зникли в невідомому напрямку.

"Наразі підозрюваних у злочині затримано, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що найстаршому розбійникові 55 років, наймолодшому близько 30. Триває розслідування в рамках кримінального провадження за ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Зловмисникам загрожує від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Поліція перевіряє їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території регіону", - підкреслили у відомстві.

Дивіться: затримання підозрюваного у розбої

Нагадаємо, у Києві вчений здійснив трагічне самогубство. Як повідомляв "Знай.ua", у Тбілісі знайшли мертвим екс-міністра культури Грузії і члена політичної ради опозиційної партії Єдиний національний рух яку очолює екс-президент Міхеїл Саакашвілі, Ніколоза Руруа. Також "Знай.ua" писав, авто мера розстріляли під Києвом.