Більше 10 осіб загинули і 19 отримали травми в результаті падіння пасажирського автобуса в прірву в штаті Джамму і Кашмір, який знаходиться в Індії.

Трагедія сталася в окрузі Пунч. Про це повідомляє онлайн-портал газети The Times of India.

Представники регіональної влади відзначили, що число загиблих може зрости. Стан більшості постраждалих оцінюється як "критичний".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, раніше нелюд навмисне в'їхав у натовп, щоб убити сестру. У Закарпатській області в місті Виноградів сталася смертельна ДТП - чоловік на автомобілі скоїв наїзд на п'ятьох людей, внаслідок чого загинула жінка. 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних відносин навмисне збив свою 34-річну рідну сестру, яка знаходилася в той момент в компанії свого співмешканця і трьох сусідів. Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", переповнений автобус вилетів у кювет: десятки постраждалих, є загиблі. Люди, які подорожували в автобусі, прямували до Зеленій Гурі з екскурсією на різдвяному ярмарку у Вроцлаві. Рятувальники на місці аварії застали шестеро постраждалих, які змогли самостійно вибратися з автобуса.

"Знай.uа" писав, що брат Кадирова потрапив в смертельне ДТП. При в'їзді в Грозний з боку Аргуна сталася масштабна аварія. Mercedes, за кермом якого перебував глава Шалінського району Чечні, двоюрідний брат керівника республіки Турпал-Алі Ібрагімов (на прізвисько "Швидкий") на величезній швидкості врізався у "Жигулі", в результаті чого двоє людей загинули. Припускають, загиблими виявилися двоє пасажирів "Жигулів" - мати і дитина, які загинули на місці. Крім цього, чоловік, який перебував за кермом, глава сімейства доставлений в лікарню, його стан оцінюється як важкий. Пізніше охорона Ібрагімова вилучила телефони очевидців ДТП, щоб фотографії з місця події не потрапили в інтернет.