Відомий львівський журналіст Борис Козловський пішов з життя 8 грудня.

У Бориса Леонідовича стався інсульт, він помер у лікарні "Хоспіс" у Львові. Йому було 77 років. Про смерть українця повідомляє видання "Форпост".

Козловський був дуже відомий у Львові, він працював заступником головного редактора газети "Високий замок", а з 2014 року очолював прес-службу "Львівська політехніка".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Бориса Леонідовича дуже поважали і цінували на роботі. Також відомо, що журналіст любив займатися спортом і всіляко підтримував розвиток української мови.

"Так багато років працювати з людьми, з інформацією - це ознака справжнього покликання і таланту. Текстами Бориса Козловського зачитувалися всі. Львів запам'ятає Бориса Леонідовича допитливим і справедливим. Сумуємо та співчуваємо", - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, у США помер автор видатних творів у галузі абстрактного експресіонізму і мінімалізму американський скульптор, письменник Роберт Морріс.

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер великий французький кінорежисер, новатор і віртуоз Жан-Люк Годар. Останні кілька десятиліть він був джерелом натхнення для цілих поколінь кінематографістів усього світу.

Також "Знай.uа" писав, трагічна звістка облетіла фанатів культової стрічки "П'ятий елемент" - стало відомо про раптову смерть одного з акторів Джона Блузала.