Американський джазовий трубач Рой Харгроув помер на 50-му році життя.

Про це повідомляє журнал Variety.

Наразі вже відомо, що за інформацією видання причиною смерті артиста став серцевий напад. Повідомляється, що Харгроув вже кілька років перебував на діалізі та був госпіталізований через хворобу нирок.

Варто відзначити, що музикант планував виступ в Нью-Джерсі у рамках відомого джазового фестивалю TD James Moody.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того варто відзначити, що Рой Харгроув був шість разів номінований на премію Греммі, двічі ставав лауреатом - в 1998 році за альбом "Habana" і в 2002-му за "Directions in Music: Live at Massey Hall". Колеги музиканта вважали його найбільшим трубачем свого покоління.

Разом з тим варто відзначити, що на 78-му році життя пішов з життя засновник всесвітньо відомого бренду одягу United Colors of Benetton, Жильберто Бенеттон.

Відомо, що він народився у далекому 1965 році у маленькому італійському містечку та разом з своїми братами та сестрою створив компанію Benetton Group. Вже до 2000 року група налічувала кілька тисяч магазинів по всьому світу, випускаючи одяг під брендами United Colors of Benetton і Sisley.

Варто відзначити, що на даний момент сім'я є однією з найбагатших в Італії, а статки самого багатія становило близько 2,7 млрд доларів. Також відзначається, що крім бренду одягу вони також володіють одним з найбільших операторів італійський доріг Atlantia, кейтеринговою компанією Autogrill і аеропортами Риму.

Крім того варто додати, що у вівторок, 23 жовтня, під час зйомок кліпу біля озера Оканаган загинув відомий канадський репер Джон Джеймс Макмюррей. При цьому він постійно у своїх роликах виконував різні небезпечні трюки.

В цей раз 34-річний музикант мав пройтися по крилу легкого літака Cessna під час польоту. Однак під час виконання трюку Макмюррей не втримався.

"Джон тримався за крило, поки не стало надто пізно, і, коли він його відпустив, у нього вже не залишалося часу розкрити парашут. Він планував все, тренувався, це повинно було бути просто. Це одна з тих речей, коли ми не зовсім впевнені, що сталося", - повідомили його менеджери виданню Huffpost Canada.

Нагадаємо, помер геніальний вчений та лауреат Нобелівської премії.

Як повідомляв "Знай.ua", пішов з життя відомий актор.

Також "Знай.ua" писав, що названо причину смерті соліста "Ненсі".

Помер всесвітньо-відомий співак та композитор Джордж Майкл