Анкету знаменитого фронтмена групи "Кіно" Віктора Цоя для вступу в рок-клуб продадуть на аукціоні.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Ціна папірця складе від 950 тисяч до мільйона рублів. Анкета датована 8 жовтня 1985 року. В цій анкеті співак розповів про своє місце проживання та музичні інструменти, якими він володіє. Також Цой написав музичні групи, які йому подобаються.

З радянських Віктору Цою подобалися "Акваріум", "Зоопарк" і "Дивні ігри". Із зарубіжних він найбільше любив Dead Can Dance, Play Dead, Dead or Alive, Dead Cennedys.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що учасник смертельного ДТП Яніс Фібігс, в результаті якого загинув легендарний музикант Віктор Цой, вперше розповів про свої почуття і душевні муки, які він відчуває після аварії донині, пишуть російські ЗМІ.

За його словами, він кожен рік з жахом згадує той день, який повністю змінив його життя.

Тоді суд визнав чоловіка винним у смертельному ДТП, але шанувальники досі вважають його "вбивцею" кумира. Через це, протягом 28 років Фибигс відчуває муки совісті.

"Я намагаюся не спілкуватися з журналістами. Я розумію, телебаченню треба робити рейтинги, гроші. А для мене це обертається кошмаром. Я кожен раз з жахом чекаю цю дату, яка змінила моє життя", - поділився Яніс.

Також він розповів, що раз на рік, увечері 15 серпня, чоловік приїжджає до пам'ятника, встановленого на місці аварії.

Лідер групи "Кіно" загинув в аварії під Ригою 15 серпня 1990 року. У той нещасливий день він на своєму "Москвичі" врізався в пасажирський "Ікарус".

Нагадаємо, мережі з'явився офіційний трейлер біографічного мюзиклу про Віктора Цоя - "Літо" Кирила Серебреннікова.

Раніше Знай.ua повідомляв, помер Андрій Крисанов - відомий радянський художник, музикант і актор, екс-учасник культової рок-групи "Кіно".

Також Знай.ua писав, лідер групи "Акваріум" Борис Гребенщиков скасував всі найближчі виступи через серйозні проблеми зі здоров'ям.