В ніч з 8 на 9 грудня в Києві сталася автокатастрофа. Це сталося на вулиці Старобориспільській в Дарницькому районі столиці. Учасники аварії – дві поліцейські машини. Тойота Пріус врізалася у Хюндай. В результаті зіткнення сам же Пріус вилетів на тротуар і врізався в дерево.

Про це повідомляє видання Еспресо. Як пишуть журналісти, поліцейські не постраждали, але намагалися приховати факт аварії як могли. Вони заборонили знімальній групі підходити до місця ДТП, а також загороджували собою розбиті машини.

Журналісти з цього приводу висловили здивування, оскільки в аварії ніхто не постраждав, а дії представників ЗМІ були законними. Обставини, при яких відбулося зіткнення поліцейських автомобілів, поки уточнюються.

Раніше Знай.uа повідомляв, що прокляття Зайцевої висить над Харковом. Сталася ще одна жахлива аварія за участю дівчини за кермом.

Там 19-річна дівчина на іномарці знесла стовп і вилетіла на трамвайні колії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області.

“Інформація внесена до Журналу єдиного обліку Київського відділу поліції. Всі обставини аварії встановлюються”, - йдеться в повідомленні. Дівчина була за кермом автомобіля марки Mercedes ML і не впоралася з керуванням. В результаті аварії постраждали водій та 20-річний пасажир кошти, якого медики доставили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою та забоями.

Нещодавно в Одесі сталося ДТП. Автомобіль на іноземній реєстрації протаранив машину для вивезення сміття. За словами очевидців ДТП спричинило авто марки BMW. Після аварії з легковика вибігли молоді люди. Вони побили робочого сміттєзбірної компанії, який стояв на підніжці спецмашини, і зникли, кинувши свою іномарку.

Страшна аварія також сталася в Закарпатській області в місті Виноградів. Чоловік скоїв наїзд на п'ятьох людей, внаслідок чого загинула жінка. 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних відносин навмисне збив свою 34-річну рідну сестру, яка була в компанії свого співмешканця і трьох сусідів. Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Нагадаємо, 7 грудня на Волині сталося жахливе ДТП, в результаті якого загинула 59-річна жінка.

Як повідомляв портал "Знай.іа", що на Хмельччині, 5 грудня, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.