У вівторок, 11 грудня, стало відомо про криваву трагедію, яка сталася напередодні у одному із торгових центрів Житомира.

супермаркет
супермаркет

Подробиці інциденту повідомила поліція області.

У повідомленні йдеться, що в Житомирі відвідувач магазину влаштував криваві розбірки, накинувшись з ножем на господаря торгового приміщення.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Відзначається, що винуватець конфлікту був у нетверезому стані.

“Різанина сталася в одному з торгових центрів. Відвідувач, поки його дружина займалася шопінгом, вирішив "відпочити" і притулився до скляних дверей одного з магазинів. Власнику бутика це не сподобалося і він зробив нахабі зауваження на яке той досить різко відреагував. Слово за слово і зав’язалася бійка. Потім, відвідувач вихопив ніж і кілька разів ударив лезом власника магазину”, – розповідають правоохоронці.

Уточнюється, що озброєного дебошира вдалося “нейтралізувати” перехожим. Потім його затримала поліція.

Нагадаємо, у Львівському гуртожитку з'ясування стосунків між студентами закінчилося реанімацією для обох – обидва зараз перебувають у важкому стані з ножовими пораненнями.

Лікарня
Лікарня

Про це стало відомо з повідомлення Головного Управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначили правоохоронці, інцидент стався в гуртожитку Львівського кооперативного коледжу економіки і права на вулиці Золотій, у п'ятницю, 30 листопада. Вербальний конфлікт закінчився різаниною, тепер медики витягують хлопців з того світу.

поліція
поліція

Раніше Знай.uа писав про те, що у центрі російської столиці Москва на жінку накинувся неадекват з ножем і зник.

Про це пише ТАСС у вівторок, 2 грудня, з посиланням на прес-центр Головного управління МВС РФ у Москві.

Як повідомляється, це сталося ввечері 1 грудня, на станції московського метро Луб'янка. Співробітник поліції виявив постраждалу і розповів, що їй були нанесені ножові поранення за межами метро – стікаючи кров'ю, жінка спустилася на станцію і втратила свідомість. Потерпіла не була знайома з злочинцем, мотиви вчиненого невідомі – він не грабував жінку.

Також Знай.uа повідомляв, що у неділю, 2 грудня, у центрі італійського міста Неаполь сталася кривава трагедія, унаслідок якої загинув українець.