У Київській області, в місті Фастів, через вибух газу в 5-ти поверховому будинку пошкоджені 27 квартир, в яких проживають 63 людини.

Цю інформацію повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій, передає "24 Канал".

Відомо, що будинок повністю відключений від електро-, газо- та теплопостачання. Більше того, пошкоджено 27 квартир в яких проживало 63 особи.

На час проведення пошуково-рятувальних робіт обмежений доступ мешканців до квартир будинку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться відео як проводять пошуково-рятувальні роботи після вибуху у багатоповерхівці:

Нагадаємо, що у Фастові Київської області в п'ятиповерхівці стався вибух газу. Як повідомляє Нацполіція Київської області на офіційній сторінці Facebook, вибух стався на четвертому поверсі. Поки невідомо, скільки людей постраждало і є жертви, ця інформація уточнюється. На місці працюють рятувальники, медики, наряди поліції і вибухотехніки. Мешканців терміново евакуюють.

Також стало відомо, що на місце вибуху направили кінологів, щоб шукати людей, які опинилися під завалами. В даний момент всі обставини і причини події уточнюються.

Також портал повідомляв, що у Харкові Фрунзенський районний суд продовжив арешт трьом обвинуваченим у справі теракту, що стався біля харківського Палацу Спорту три роки тому – 22 лютого 2015. Жертвами нелюдського нападу стали чотири людини – двоє загинули на місці, ще двоє померли в лікарні. Поранення різного ступеня важкості отримали 11 осіб. Поліція затримала трьох обвинувачених у скоєнні цього теракту і продовжила їм арешт ще на два місяці.

Як повідомляв "Знай.uа", поліція Ковеля отримала повідомлення про умисне вбивство одразу трьох людей.
Також "Знай.uа" писав, що у Дубровицькому районі Рівненської області в воду з мосту впав автомобіль, двоє людей загинули.