На Миколаївській дорозі, в районі "Одескабель", горить будівля, в якій розташовується склад меблів, відділення "Нової Пошти" і шиномонтаж. Гума, деревина та папір – горіти є, чому, тому пожежу досі не можуть загасити. Видання "Думська" публікує фото і хронологію подій. Поки невідомо, чи є жертви і постраждалі, журналісти продовжують пильно стежити за подіями.

13:14. Пожежні поступово справляються з вогнем.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

13:18. Трамваї розгортаються на Ярмарковій.

13:55. Пожежа локалізована, зараз завершується її гасіння. Будівля виглядає досить старою. Її побудували не пізніше початку XX століття.

14:00. Дах звалилася. Будівля вигоріла майже повністю.

14:05. За словами місцевих жителів, пожежа почалася з приміщення, де збирали меблі. Поки викликали пожежників, він перекинувся на «Нову пошту», подшипниковую майстерню і шиномонтаж.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що "Нову Пошту" пожирає вогненний монстр – з пожежі намагаються врятувати хоч щось.

Як повідомляв портал "Знай.uа" гучна трагедія американського містечка Парадайз, від якого залишилося тільки обвуглене згарищі після лісових пожеж, не так давно мучила ЗМІ і серця людей зі всього світу.

Нагадаємо, бойовик влаштував пекельний вибух, нутрощі розлетілися по всьому місту, багато загиблих.

Як повідомляв Знай.uа, на величезному заводі стався пекельний вибух, багато загиблих і поранених.

Знай.uа писав, у Харкові водій вирішив випробувати удачу і пролетів на червоний.