Донбас продовжує трясти. В окупованому путінськими головорізами Донецьку на металургійному заводі сталася аварія.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувачів соціальних мереж.

Жителі міста почули потужний звук вибуху і помітили велику білу хмару в районі ДМЗ.

ДМЗ

" Быль Былева : "У нас шось бахнуло". Хочу Додому: "Ларінка – знову, Боссе був на вулиці ...ого-го.… Боссе. Кілька хвилин тому було голосно"; Хочу додому: "Ленінський РІК – нічого собі гримнуло... Голосно Ларінка. Шандарахнуло знатно, з розкатом. У напрямку до прохідної заводу спостерігали якусь білу хмару", - пишуть користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Варто нагадати, що на Миколаївській дорозі, в районі "Одескабель", горить будівля, в якій розташовується склад меблів, відділення "Нової Пошти" і шиномонтаж. Гума, деревина та папір – горіти є чому, тому пожежу досі не можуть загасити. Видання "Думська" публікує фото і хронологію подій. Поки невідомо, чи є жертви і постраждалі, журналісти продовжують пильно стежити за подіями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху у п'ятиповерховому житловому будинку в місті Фастів Київської області. Цю інформацію повідомили у прес-службі поліції області.

"За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за словами поліцейських, загиблими виявилися жителі будинку: дівчина 1996 року народження і 33-річний чоловік. Зараз їхні тіла знаходяться в морзі, де встановлюється причина смерті.

Нагадаємо, біля Софії розпочалася страшна пожежа: фото з центру Києва.

Як повідомляв Знай.uа катастрофа СУ-27: донька героя АТО залишилася без батька, названо ім'я.

Знай.uа писав, Об'єднавчий собор в Україні: слідом за віруючими Київ "окупували" тисячі силовиків.