В Одеській області зник український прикордонник. Це сталося на кордоні з республікою Молдова. Згодом його знайшли мертвим.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Одеської області на сторінці у Facebook.

"Великомихайлівським відділенням поліції Роздільнянського ВП ГУНП в Одеській області розшукується сержант контрактник прикордонних військ Колісник Євген Валентинович, 1995 року народження, який 16.12.2018 о 06 год. 30 хв., перебуваючи на службі в добовому наряді на кордоні з Республікою Молдова, за адресою: с. Слов′яносербка Великомихайлівського району, вийшов з бліндажу щоб зателефонувати та зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що прикордонник перебував на службі в наряді в селі Слов'яносербка, що недалеко від столиці невизнаної республіки Придністров'я, Тирасполя.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Колесник вийшов на вулицю, щоб зателефонувати і з тих пір його ніхто не бачив. При собі він мав автомат АКС-74, боєприпаси та інше спеціальне спорядження.

Правоохоронці вказали його прикмети. Зріст зниклого сержанта становить приблизно 180-185 см, він середньої статури, волосся світле з залисинами, пряме. Борода і вуса у Євгена Колісника відсутні, обличчя овальне, очі сіро-блакитні. На момент зникнення він був одягнений у військову форму.

Пізніше помічник глави Держприкордонслужби Олег Слободян повідомив, що через кілька годин після зникнення прикордонника знайшли мертвим.

Як повідомляв "Знай.ua", в Одесі очевидці помітили колону вантажівок та автобусів з російськими номерами. Вони зазначили, що правоохоронці не чинили їм жодних перешкод.

Також "Знай.uа" писав, що правоохоронні органи в Одесі затримали і побили після футбольного матчу "Чорноморець"-"Ворскла" ульрас після того, як вони вивісили банер "Кремль, покайся!", а також назви українських кораблів, які були захоплені Росією – "Бердянськ", "Нікополь", "Яни Капу", а також підсвітили їх фаєрами і димом.