Який президент, така і гордість… "Улюблений" авіаносець Путіна, "Адмірал Кузнєцов", який до того ж ще й поламаний, влип у чергову історію. У Мережі розповідають про те, що двоє російських військових надовго сіли до в'язниці за розкрадання радіодеталей з "Кузнєцова". В сумі "награбоване" становить майже півтора мільйона рублів.

Користувач Роман Шухевич написав про це в мережі. Чергова перемога Путіна" і його народу, пише Politeka.

"Ааааааа! Військові організували на Кузнецова" підпільну майстерню, де взяли кусачками з радіодеталей елементи з дорогоцінними металами…", — написав він у своєму Facebook.

Саркастичні коментарі не змусили себе чекати. Користувачі почали висміювати подію, стверджуючи, що це дуже по-російськи і навіть співчувати "Адміралу Кузнєцову", який "ласкаво" прозвали Кузею.

"Чисто по-російськи. Від Кузі залишилися ріжки та ніжки))", "Е, той легендарний Кузя виявляється ще раз послужив Вітчизні …", "Це, напевно, нащадки того зловмисника, які скручували гайки з рейок в оповіданні Чехова — дєдиваєвали, а їм не можна!?", "Бідний Кузя… Вороги вкрали в України, а тепер по шматочках розбирають…", "Хлопці, на інших кораблях, літаках, БТРах і т. д. теж є багато деталей з драгметалами. Дерзайте. Там непочатий край роботи, Бідний Кузя, вже й померти спокійно не дадуть, все тягнуть і тягнуть з нього", "Добре,що дрова не вкрали. Без радіодеталей плавати можна, без дров складніше", — пишуть користувачі в коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, "і нехай лежить. Це ж красиво". Свіже фото адмірала Кузнєцова відмінно ілюструє всю Росію в цілому, передає "Знай.uа".

Російським ремонтникам, які виконують роботи по відновленню важкого авіаносного крейсера Адмірал Кузнєцов, абсолютно не заважає те, що палуба авіаносця проломлена впало баштовим краном. Кран впав під час аварії з плавучим доком ПД-50 на 82-му судноремонтному заводі (СРЗ). На палубі утворилася велика пролом 4х5 метрів, однак фахівці це справа ігнорують, пише український журналіст Андрій Клименко у своєму Фейсбуці, докладаючи скрін новини ТАСС.

Також ми писали про те, що росіяни знайшли в катастрофі плавучого дока український слід – з'явилося відео аварії Адмірала Кузнєцова.

Повідомляється, що доля судна опинилася під великим питанням – остання надія Путіна йде на дно.

Путінський Адмірал Кузнєцов не так давно потрапив у страшну катастрофу, десятки жертв опинилися в реанімації.