У неділю, 16 грудня у селі Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області під час катання на санках травмувався неповнолітній хлопець, він помер у лікарні.

Цю інформацію повідомили в прес-службі поліції Чернівецької області.

Відомо, що місцеві хлопці вирішили прив'язати санки до машини і покататися, але під час одного з поворотів санки перекинулися і хлопець отримав серйозну травму.

"16-річний місцевий житель, керуючи позашляховиком JEEP Grand Cherokee, за який причепили санки, повіз товаришів кататися по селу. Під час буксування санок, на яких їхав потерпілий, водій автомобіля не врахував дорожньої обстановки і, здійснюючи маневр повороту, допустив перекидання санок. В результаті падіння з санок 15-річний житель села Великий Кучурів отримав травму голови і був госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівців". розповіли в поліції

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через травми несумісні з життям, хлопець помер прямо в лікарні. Поліцейські намагаються встановити всі обставини і причини трагедії.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Зазначене правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, на шляху до Києва нещодавно в аварію потрапила сім'я депутата Ірини Сисоєнко. В машині вона перебувала з її сином.

Як повідомляв "Знай.uа", у Львівській області трапилася аварія, рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль.
Також "Знай.uа" писав, недалеко від Цюріха пасажирський автобус, який їхав з Генуї в Дюссельдорф, потрапив в жорстку аварію в результаті ДТП постраждали близько десятка туристів з Росії.