Відомий український футболіст Андрій Аршавін знову вляпався в гучний скандал. Цього разу 37-річну зірку спорту помітили в стрип-клубі в досить дивній компанії.

Цю інформацію повідомив Telegram-канал "MASH".

Одружений футболіст вів себе, м'яко кажучи, неадекватно. Джерела розповіли, що Аршавін вирішив розважити себе "покатушками" з ескортницями на конях. Що найдивніше, по закінченню "феєричного шоу" футболіст відмовився платити гроші.

Як відомо, Андрій повернувся до Росії зовсім нещодавно, але вже встиг отримати посаду в академії пітерського "Зеніту". Джерело припускає, що Аршавіну захотілося згадати молоді роки, тому від відправився розважатися в елітний стрип-бар.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Посеред ночі футболіст вийшов із закладу в стані сильного алкогольного сп'яніння в компанії молодих дам. Після Аршавін влаштував перегони на конях. По закінченню скачок, Андрій став цілуватися з супутницями прямо біля дверей клубу. Ось тільки забув, що взагалі-то одружений.

Нагадаємо, що, здавалося б, вірус "яжемать" найкращим чином проявляється в поліклініках, переповненому громадському транспорті та чергах на касі, але ні. На борту літака, наприклад, все виглядає набагато епічніше. Якщо "яжемать" скандалить на землі обітованій, то на лайках все зазвичай і закінчується, а з літака можуть і зсадити. Дружина футболіста Андрія Аршавіна яскравий тому приклад.

Алісу зняли з літака "Аерофлоту" через підгузники. Добре, чого вже там, брехати не будемо, підгузники - це не єдина її проблема в житті, крім чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, гравець збірної України виконав пісню і порвав мережу.

Також раніше портал писав, що Зібров став обличчям української футбольної команди.