В Хмельницькій області, 5 грудня, сталася страшна дорожно-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Про це повідомляє видання "Всім".

Аварія сталася на автодорозі М-12 поблизу села Прибузьке, близько 8 годин ранку.

За попередніми даними, водій рейсового автобуса сполученням "Кам'янець-Подільський — Стара Синява" не впорався з керуванням та в'їхав у припарковану вантажівку "Газель 3302", яка перевозила тварин.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В результаті зіткнення шість пасажирів травмовані. Для огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги їх доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню. Двоє з них перебувають у важкому стані.

Всього в салоні перебувало 13 пасажирів.

Остаточна кількість постраждалих і ступінь тяжкості отриманих ними тілесних ушкоджень встановлюється - зазначили в ГУ НП у Хмельницькій області.

На фото, які опублікували в мережі видно, настільки сильно пошкоджений автобус, передню його частину буквально розірвало навпіл.

Також постраждали тварини, які перевозила "Газель".

В даний час на місці аварії продовжує працювати слідчо-оперативна група, всі подробиці з'ясовуються.

Раніше повідомлялося, що 20 грудня, на виїзді з Києва на Житомирську трасу сталося зіткнення з участю позашляховика і вантажівки. В результаті утворилася серйозна пробка, рух паралізовано.

Як повідомляється, позашляховик білого кольору врізався у фуру, крім них ушкодження отримали ще чотири автомобіля.

Нагадаємо, судово-медичному експерту не передали жодного документа про знайдені опіати або огляд наркологом фігурантки ДТП у Харкові Олени Зайцевої.

Як повідомляв "Знай.uа" подруга Зайцевої зробила заяву, від якого в суді остовпіли, це може змінити все.

Знай.uа" писав, що складні погодні умови впливають на дорожню обстановку. В українській столиці сталася моторошна аварія. Так, біля ринку "Юність" на шляхопроводі пасажирська маршрутка врізалася в легковик.