На хімічному підприємстві міста Тульчин Вінницької області сталася масштабна пожежа в одному з робочих цехів.

Про це йдеться на офіційному сайті ДСНСУкраїни.

Наразі вже відомо, що джерело пожежі знаходилось у сирному цеху №1. Відзначається, що після виявлення пожежі відразу ж було оголошено про термінову евакуацію.

Також відомо, що на місці загорання відразу ж прибуло кілька бригад рятувальників, завдяки оперативності яких було доволі швидко ліквідовано пожежу та недопущено перекидання вогню на інші будівлі, які містять хімічно-небезпечні речовини.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В ході рятувальної операції брали участь 14 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Разом з тим варто відзначити, що вранці в київському ліцеї почалася пожежа. Кадри з пожежею зуміли зняти учні закладу: на кадрах видно, як сильний дим огортає приміщення, однак пожежну сигналізацію не чути. Діти в цей час спокійно прогулюються по поверху.

Рятувальники кажуть, що учні все ж були евакуйовані на вулицю.

За їх даними, причиною загоряння став сміття в кабінеті слюсаря. Вогонь загасили ще до того, як прибули пожежники. В інциденті, за попередніми даними, обійшлося без жертв і постраждалих.

Крім того варто відзначити, що в селі Високопілля під Харковом зайнялася свиноферма. 19 грудня о 12:34 пожежні отримали повідомлення про пожежу. До місця пожежі було направлено підрозділи ДСНС України з Валківського та Коломацького районів.

Вже на місці вогнеборці встановили, що горить дах ферми, площа займання — близько 800 кв.м. Наразі тривають заходи з пожежогасіння, причини загоряння встановлюються.

Ще до приїзду вогнеборців співробітники підприємства почали займатися евакуацією тварин. Однак всіх свиней врятувати не вдалося, вже відомо про 50 голів, що загинули. Наразі підраховуються збитки, які спричинила пожежа.

Більше того варто додати, що на Миколаївській дорозі, в районі "Одескабель", горить будівля, в якій розташовується склад меблів, відділення "Нової Пошти" і шиномонтаж.

Гума, деревина та папір – горіти є, чому, тому пожежу досі не можуть загасити. Видання "Думська" публікує фото і хронологію подій. Поки невідомо, чи є жертви і постраждалі, журналісти продовжують пильно стежити за подіями.

Нагадаємо, в кремах для тіла виявили займисті інгредієнти.

Як повідомляв "Знай.ua", киянин живцем згорів у власному авто.

Також "Знай.ua" писав, що у Донецьку злетів у повітря металургійний завод, перші деталі.

У столичній багатоповерхівці сталася масштабна пожежа