У Києві в районі Виставкового центру згорів автомобіль "Газель", рятувальники виявили в ньому тілом чоловіка.

Про це повідомляє ДСНС.

Наразі вже відомо, що 15 грудня близько 23:40 до оперативного штабу рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на одній із столичних вулиці. Як виявилося, біля господарського павільйону загорівся припаркований автомобіль "Газель".

"Пожежа була ліквідована до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. На жаль, в кабіні автомобіля було виявлено тіло чоловіка 1955 року", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того рятувальники розповіли, що у результаті спалаху було пошкоджено лакофарбове покриття, внутрішня обшивка і панель приладів.

Разом з тим варто відзначити, що у Харкові зіткнулися дві іномарки. 20-річна дівчина отримала травми.

Аварія відбулася у понеділок, 10 грудня, близько 12:00. Дві іномарки врізалися одна в одну на проспекті Юбілейному. ДТП сталася між автомобілями “Mazda 826” та “Audi a-6”. За кермом першого був 22-річний чоловік, другим транспортним засобом керував водій, якому 36 років.

В результаті аварії 20-річна пасажирка автомобіля “Mazda” отримала закриту черепно-мозкову травму та забій скроні. Нині дівчина перебуває в лікарні. Автомобілі отримали механічні ушкодження. Правоохоронці вирішують питання щодо кваліфікації інциденту.

Крім того варто відзначити, що у Харкові загорівся тролебус із людьми. Пожежа почалася на просто на ходу транспортного засобу.

Інцедент трапився в районі на вулиці Гвардійців-Широнінців. На щастя, в результаті ніхто не постраждав. Очевидці інциденту зазначають, що іскри під час займання всередині салону сипались на людей.

Найімовірніше, епіцентр загорання містився посередині тролейбуса у місці так званої з'єднувальної "гармошки".

Нагадаємо, водій Audi познайомився з ожеледицею, фото та деталі "холодної" ДТП.

Як повідомляв "Знай.ua", сніговий апокаліпсис перетворив Київ на холодне пекло, комунальники безсилі.

Також "Знай.ua" писав, що палаючий будинок не завадив автохамам заблокувати рятувальників.

У Києві згоріло авто на дипномерах РФ