У Києві на вулиці Межигірській біля метро "Контрактова площа" сталася пожежа. Горіла будівля Міністерства фінансів. НП почалася вранці, о 07:37, про подію негайно повідомили ДСНС, які оперативно виїхали на виклик. У зв'язку з пожежею з будівлі евакуювали людей – їх там перебувало 20 осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС і прес-секретар служби Світлана Водолага. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих – життя людей, що знаходилися всередині, врятувала вчасно спрацювала пожежна сигналізація.

Рятувальники ДСНС також встановили причину пожежі – загорілися кабелі в шахті ліфта.

Щось сильно димить у будівлі Мінфіну на Контрактовій площі

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 28 november 2018

З будинку вивели всіх співробітників, які перебували там у цей момент, всього 20 осіб. Пожежа була ліквідована о 08:28. До гасіння пожежі залучалися шість одиниць пожежної техніки ДСНС.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", київський піромант поклав око на українську церкву, мотиви буде пояснювати співкамерникам.

В інтернеті оприлюднили відео з затриманням злочинця, який намагався влаштувати підпал Андріївської церкви в Києві.

Відеоролик опублікований прес-службою ГУ Нацполиции в Києві.

Кадри, які зняли камери відеоспостереження, показують, як чоловік кидає пляшку із запальною сумішшю в церкву, а потім намагається втекти від погоні поліцейських.

Злочинцем виявився 32-річний житель Києва. Під час обшуку його будинку були вилучені планшети, мобільні телефони, горючі рідини, клейку стрічку і одяг. Тривають пошуки його спільників.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Часто погрожували: вночі підпалили соратника командира "Східний корпус"

Невідомі підпалили будинок соратника колишнього командира роти "Східний корпус" Олега Ширяєва, Ігоря Пушкарьова. Зловмисники серед ночі закидали будівлю запальною сумішшю.

Також Знай.uа" писав про те, що почалося: у Києві горять авто російських дипломатів, далі - більше

У Києві під стінами російського посольства спалахнув автомобіль. За попередніми даними, транспортний засіб належало дипломатам.

Також ми повідомляли про чорне жахіття заввишки в кілометр – на світ обрушився апокаліпсис, такого ще не було.

У соціальних мережах місцеві жителі активно публікують перші кадри стихійного лиха. Видно, що шторм "атакував" місто Чжаньє, а також завдав серйозної шкоди здоров'ю навіть самих міцних людей, згодом практично по всій території загорілася суха трава.