Українську столицю окупував сніг. Через снігопад у Києві почастішали автомобільні аварії. Людям важко пересуватися по місту, крім снігопаду і ожеледі на вулиці ще лютує мінусова температура.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Відомо, що на розі вулиць Федорова і Барбюса, за попередніми даними, водій Mercedes на складній ділянці дороги не впорався з керуванням і вмазався у стовп. ДТП обійшлася без постраждалих, однак обірвано дроти.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також серйозна аварія сталася на вулиці Олени Теліги водій вантажівки DAF, рухаючись від метро Дорогожичі у бік Почайної, не впорався з керуванням та в'їхав у відбійник. Після цього відбійник зламався і вилетів на зустрічну смугу, де в цей момент їхав тролейбус. Обійшлося без постраждалих.

Варто нагадати, що в перший зимовий день температура, порівняно з минулим днем, стала на 5 градусів вище майже у всіх областях. А в багатьох вдень можна навіть очікувати плюсову температуру. Також зима почнеться в Україні рясним снігопадом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 21 листопада, на Бруклінському мосту в Нью-Йорку сталася страшна аварія, яка потрясла всіх американців. Так, в результаті дорожньо-транспортної пригоди загорілися чотири машини. Про це повідомляє CBS New York.

Згідно з останніми даними, в ДТП загинула одна людина, при цьому шестеро було поранено. Крім того, відразу після зіткнення машин на Бруклінському мосту сталася пожежа. Зараз дорога на мосту через події перекрита правоохоронними органами. На місці аварії працюють рятувальники і медики.

Нагадаємо, зимові шини: "за" і "проти" - експерти розставили всі шипи над "і".

Як повідомляв Знай.uа комунальники "прибрали" сніг разом з машинами, 7 легковиків вщент: дикі фото.

Знай.uа писав, ховайся, хто може: такої погоди не було ще ні в одному грудні за всю історію.