Ожеледиция і мороз вносять корективи в плани любителів швидкої їзди. Так, автомобіль Audi з черкаськими номерами на 40-му кілометрі Житомирської траси (Київ – Чоп) на величезній швидкості вилетів з дороги і перекинувся на дах.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"Водій автомобіля Audi реєстрації черкаської області вилетів з дороги та допустив перекидання автомобіля на дах. Лише дивом обійшлося без важких травм. В салоні автівки було троє дорослих і двоє дітей", – повідомляють журналісти.

Варто нагадати, що страшна авіакатастрофа шокувала жителів штату Флорида. Так, в результаті аварії легкомоторного літака на будівлю, де знаходиться центр терапії для дітей з аутизмом, загинули дві людини. Про це стало відомо завдяки повідомленню американського телеканалу NBC6.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За інформацією журналістів, авіакатастрофа сталася в ніч з 1 на 2 грудня. Обидва загиблих були пасажирами літака. У пожежній службі повідомляють, що після падіння літака в будівлі сталася пожежа, яку вдалося швидко локалізувати. Вісім дорослих і п'ятеро дітей евакуювали, вони не постраждали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 1 грудня, в Києві сталася жахлива ДТП, в результаті якої постраждалих терміново госпіталізували в лікарню. Зараз вже відомо, що автомобіль Hyundai на величезній швидкості в'їхав у електроопору. Очевидці розповіли, що автомобіль рухався на швидкості близько 100 км на годину. Однак ожеледь на дорозі і сильний сніг, який значно зменшив видимість стала основною причиною ДТП. Відомо, що автомобіль різко почало зносити з проїжджої частини, кілька разів розвернуло і вдарило задньою частиною в ліхтарний стовп.

Наголошується, що всередині автомобіля крім водія перебувало дві пасажирки. В результаті ДТП дівчину з травмами хребта, а чоловіки з розірваним пальцем на руці терміново госпіталізували.

Нагадаємо, у Росії зійшов з рейок ешелон з танками: деталі вас потрясуть.

Як повідомляв Знай.uа відпустки скасовуються: снігові бурани паралізували аеропорти, літаки заблоковані, що робити.

Знай.uа писав, літак звалився прямо на голови городян: житлові квартали у вогні, багато поранених і загиблих, в шоці навіть рятувальники.