Водій вантажного автомобіля, який зіткнувся з кортежем президента Молдови Ігоря Додона, визнав свою провину.

Цю інформацію повідомляє Укрінформ.

За словами прокурора Прокуратури по боротьбі з організованою злочинністю і особливо важливих справах Валериа Бодяна, водій вантажного автомобіля визнав, що був винуватцем ДТП. Йому предявлено звинувачення за статтею Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що спричинили тілесні ушкодження і завдали шкоди здоров'ю.

У той же час, поки що не відомо, чи був заслуханий в цій справі сам президент Молдови Ігор Додон.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, президент Ігор Додон заговорив про єдиний спосіб реінтеграції окупованого Придністров'я до складу Молдови. Про це повідомило видання Deschide.

Так, за його словами вирішення питання щодо повернення у склад Молдови почне вирішуватися після проведення парламентських виборів в країні вже в лютому наступного року.

"Після парламентських виборів (заплановані на лютий 2019 року) ми будемо обговорювати конкретні сценарії, як може проходити ця реінтеграція, і дуже важливо, що будь-яка форма реінтеграції, буде обговорюватися з громадянами республіки Молдова в рамках референдуму", – сказав президент Молдови.

Також портал раніше писав, що молдавський друг ватажка кримських і донецьких бойовиків Володимира Путіна Ігор Додон відсторонений від обов'язків президента. Відомо, що суд прийняв рішення після його відмови затвердити нових міністрів. Про це пишуть молдавські ЗМІ.

Так, це направлено на те, щоб дати можливість голові парламенту в якості виконуючого обов'язки президента підписати указ про призначення міністра охорони здоров'я, соціального захисту і сім'ї, міністра сільського господарства, регіонального розвитку та охорони навколишнього середовища.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", з'явилося відео, як перекинулося авто з президентом Молдови.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дружок Путіна затіває новий "референдум" під боком у України.