На автодорозі Київ-Ковель, що на в'їзді в Коростень, Житомирської області сталась моторошна ДТП за участю трьох мікроавтобусів.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

За інформацією поліції вранці водій одного з автомобілів, рухаючись у напрямку міста скоїв зіткнення з іншим автомобілем, у результаті чого сталось ще одне зіткнення з іншим транспортним засобом за кермом якого був 21 водій.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"За попередньою інформацією, близько 4 ранку водій автомобіля Volkswagen Crafter, 38-річний громадянин республіки Молдова, рухаючись в напрямку центру міста, скоїв зіткнення з автомобілем Renault Trafic, за кермом якого перебував 45-річний житель Рівненської області. В результаті сталося ще одне зіткнення з транспортним засобом Volkswagen LT під керуванням 21-річного жителя міста Овруча. Один з автомобілів, Volkswagen Crafter, перекинувся", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що у результаті зіткнення різного ступеня травми отримали троє людей. Водій та 29-річна пасажирка одного з автомобілів та водій Volkswagen Crafter. Їх доставили до місцевої лікарню Коростення.

Разом з тим варто відзначити, що в Хмельницькій області, 5 грудня, сталася страшна дорожно-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Аварія сталася на автодорозі М-12 поблизу села Прибузьке, близько 8 годин ранку.

За попередніми даними, водій рейсового автобуса сполученням "Кам'янець-Подільський — Стара Синява" не впорався з керуванням та в'їхав у припарковану вантажівку "Газель 3302", яка перевозила тварин.

В результаті зіткнення шість пасажирів травмовані. Для огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги їх доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню. Двоє з них перебувають у важкому стані. Всього в салоні перебувало 13 пасажирів.

Остаточна кількість постраждалих і ступінь тяжкості отриманих ними тілесних ушкоджень встановлюється - зазначили в ГУ НП у Хмельницькій області.

На фото, які опублікували в мережі видно, настільки сильно пошкоджений автобус, передню його частину буквально розірвало навпіл. Також постраждали тварини, які перевозила "Газель".

В даний час на місці аварії продовжує працювати слідчо-оперативна група, всі подробиці з'ясовуються.

Нагадаємо, у Харкові напівгола жінка зістрибнула з даху багатоповерхівки і довго вмирала в муках під вікнами.

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом перекинувся автобус.

Також "Знай.ua" писав, що тепер водії зможуть дізнатися все про свій автомобіль.

Смертельні ДТП і антиукраїнська пропаганда в церкві – Гроші