У п'ятницю, 21 грудня у Волинській області відбулася сташна ДТП з участю маршрутки.

Про це повідомили в прес-службі поліції Волинської області.

Відомо, що страшна аварія сталася неподалік від села Чмикос Любомльського району.

За даних поліцейських, водієм маршрутки Mercedes-Benz Sprinter 313 (Мерседес-Бенц Спринтер) сполучення "Лісова Пісня - Нововолинськ" виявився 49-річний чоловік. Він спробував здійснити обгін і під час маневру з'їхав у кювет. В наслідок цього, мікроавтобус перекинувся.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувалися 11 пасажирів маршрутного таксі. Швидка допомога доставила до лікарні п'ятьох з них.

Слідчі почали за фактом аварії кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Зараз правоохоронці намагаються з'ясувати всі обставини ДТП.

Нагадаємо, в Хмельницькій області, 5 грудня, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом. Аварія сталася на автодорозі М-12 поблизу села Прибузьке, близько 8 годин ранку.

За попередніми даними, водій рейсового автобуса сполученням "Кам'янець-Подільський — Стара Синява" не впорався з керуванням та в'їхав у припарковану вантажівку "Газель 3302", яка перевозила тварин.

В результаті зіткнення шість пасажирів травмовані. Для огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги їх доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню. Двоє з них перебувають у важкому стані.

Як повідомляв "Знай.uа", подруга Зайцевої зробила заяву, від якої в суді остовпіли, це може змінити все.

Також "Знай.uа" писав, що складні погодні умови впливають на дорожню обстановку. В українській столиці сталася моторошна аварія. Так, біля ринку "Юність" на шляхопроводі пасажирська маршрутка врізалася в легковик.