22 грудня в Києві на узвозі перед метро Голосіївська зіткнулися чотири автомоблія.

Про це в соціальній мережі повідомляє dtp.kiev.ua.

Вантажівка не впоралася з керуванням, не змогла загальмувати і протаранила відразу три автомобілі. Інформація про наявність постраждалих зараз уточнюється. На місці працює поліція.

Судячи з фото, всі автомобілі отримали серйозні пошкодження. Удар вантажівки за силою можна порівняти зі справжнім тараном.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на автодорозі Київ-Ковель, що на в'їзді в Коростень, Житомирської області сталася страшна ДТП за участю трьох мікроавтобусів. За інформацією поліції вранці водій одного з автомобілів, рухаючись в напрямку міста, скоїв зіткнення з іншим автомобілем, у результаті чого відбулося ще одне зіткнення з іншим транспортним засобом, за кермом якого був 21-річний водійь.

Як повідомляв портал "Знай.uа" водитель рейсового автобуса сполученням "Кам'янець-Подільський — Стара Синява" не впорався з керуванням та в'їхав у припарковану вантажівку "Газель 3302", який перевозив тварин. В результаті зіткнення шість пасажирів травмовані. Для огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги їх доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню. двоє з них перебувають у важкому стані. Всього в салоні перебувало 13 пасажирів. Остаточне кількість постраждалих і ступінь тяжкості отриманих ними тілесних ушкоджень встановлюється - зазначили в ГУ НП у Хмельницькій області.

"Знай.uа" писав, що у Вільнюському районі сталося ДТП за участю військової вантажівки, яка перевозила солдатів НАТО і легкового авто. В результаті інциденту дві дівчини померли. Відомо, що трагедія сталася вранці в п'ятницю на 35-му кілометрі дороги Пикялишкис — Майшягала, біля села Мялкис. Вантажівка MAN протаранив машину Volvo S60. Повідомляється, що солдати НАТО не постраждали. На місці події працюють поліцейські.