Пізно ввечері у середу, 26 грудня, неподалік від Мелітополя сталася трагічна ДТП.

ДТП
ДТП

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на поліцію області.

У повідомленні йдеться, що жахлива ДТП сталося за 30 км від Мелітополя. "Тойота" кілька разів перекинулася і загорілася. Водій і пасажири авто загинули на місці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Трагедія сталася близько 23-ї години поблизу села Привільне. На місці працювали рятувальники, поліція і карета швидкої допомоги.

За даними Мелітопольського міськрайонного управління ГСЧС, автомобіль "Тойота Ленд Крузер" виїхав на зустрічну смугу і намагаючись уникнути зіткнення з вантажівкою, вилетів з траси і кілька разів перекинувся. Авто загорілося.

Люди, які знаходилися в машині, загинули. Наразі їх особи не встановлені. Рятувальники витягли авто з кювету і дістали останки тіл. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, у Луцьку 26 грудня маршрутка протягла маленьку дитину по асфальту кілька метрів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався ввечері, коли водій маршрутки не дочекався виходу жінки з дитиною з авто закрив двері та почав рух.

Відзначається, що дитина встигла вийти, а мама, яку вона тримала за руку залишилась у салоні. Водій же почав рух та протягнув дівчинку, якій виповнилось лише два роки, кілька метрів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Львівській області вчора, 25 грудня, суддя Львівського апеляційного суду за кермом іномарки збив на смерть пішохода.

Про це повідомили у прес-службі територіального управління Державного бюро розслідувань.

Зазначається, що слідчі територіального управління ДБР розслідують обставини ДТП за участю судді, в результаті якого загинув 69-річний пішохід.

"Пригода сталася близько 19:30 на автомобільній дорозі Київ-Чоп, поблизу одного із сіл Миколаївського району Львівської області. Суддя, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen, на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на пішохода. Чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні", - йдеться у повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що на Бориспільській трасі, поблизу Києва, сталася масштабна автокатастрофа.