У середу, 26 грудня в турецькому місті Анкара сталося два страшних ДТП. У результаті аварій з автобусами загинуло 3 людини і ще 55 отримали серйозні ранениея. Передає Daily Sabah.

Як повідомляє видання, перший автобус з'їхав з дороги і перекинувся через сильний снігопад. У результаті цього 3 осіб, включаючи дитину, загинули, а ще 35 отримали поранення. Місцева влада відзначає, що 6 осіб перебувають у критичному стані.

У результаті другої аварії поблизу Анкари постраждали 20 осіб. Про загиблих поки нічого не відомо.

Раніше повідомлялося, що на Бориспільській трасі під Києвом сталася масштабна автокатастрофа.

Вантажівка протаранила заповнений пасажирами автобус. Про це повідомляє ТСН.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наголошується, що транспортна пригода сталася на трасі у напрямку Києва.

"Автобус від'їжджав від зупинки села Щасливе, коли вантажівка врізалася у громадський транспорт. Крім маршрутки пошкодження отримали також кілька легковиків", - йдеться в повідомленні.

Шість осіб отримали травми у результаті ДТП. Всі пасажири живі. Кільком особам медичну допомогу надали на місці.

"Одну жінку затисло в маршрутці - її діставали водії автомобілів та інші пасажири, рятувальники прибули через кілька хвилин після звільнення пасажирки. Постраждалу забрала швидка", - вказується.

Також повідомляється, що через масштабну аварію на трасі утворилася велика пробка.

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобуса. Автобус стрімко вилетів на узбіччя і зніс огорожу, при цьому ледь не розчавивши пішохода.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", проїзд у київській маршрутці став останнім для чоловіка, що страждає від проблем із тиском.

Також "Знай.ua" писав, що мер Києва втратив зв'язок з реальністю і витрачає мільйони на новорічні свята замість ремонту шкіл і вирішення проблем з гарячою водою.