28 грудня в Києві закрили на вхід станцію метро "Вокзальна".

Про це повідомляє РБК-Україна.

На даний момент прес-служба Київського метрополітену не коментує інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Москві евакуювали всі вокзали через анонімних дзвінків про замінування. Людей евакуювали з будівель всі дев'яти московських вокзалів після вступ анонімного повідомлення про загрозу вибуху. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах. "Надійшло повідомлення про" замінування "дев'яти вокзалів: Київського, Ленінградський, Ярославського, Курського, Білоруського, Ризького, Свалявського, Павелецького і Казанського, дана інформація перевіряється", - інформують видання.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", харківські правоохоронці перевіряють інформацію про замінування будівлі на проспекті Науки, 9, де розташоване ДП "Український науково-технічний центр металургійної промисловості "Енергосталь". Про це розповіла прес-офіцер відділу комунікації ГУ Нацполиции в Харківській області Ольга Грабар. "За даними поліції, інформація про те, що в будівлі на проспекті Науки, 9 закладена вибухівка, надійшло близько 11:00 за телефоном від невідомого", - зазначила Грабар. За її словами, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу поліції, кінологічна служба та вибухотехніки: "Проводиться огляд приміщень".

"Знай.uа" писав, що на Різдвяному ярмарку у центрі Львова відбувся страшний вибух. Про це свідчать відеозапис, яку опублікував на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.Зараз вже відомо, що вибух стався в одній з хатинок, де можна купити вуличну їжу. Зазначається, що за результатами вибуху є постраждалі, один у важкому стані. "Львів Проспект Свободи біля Оперного, зі слів свідків вибухнула будка реберної, також відзначають, що постраждалі. Є одна людина важкий (з осколками) і ще двоє сильно обпалені", - йдеться в повідомленні.